Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Klasikinis lietuviškas ragaišis.
Trečdalį miltų išmaišyti su pašildytu pienu ir įdėti su cukrumi išleistas mieles. Tešlą labai gerai išplakti, paviršių pabarstyti miltais ir pastatyti į šiltą vietą, kad pakiltų.
Kai pakils, sudėti likusius miltus, gerai išminkyti, įdėti druskos. Jei tešla pasirodytų perdaug minkšta, dadėti miltų ir vėl pastatyti pakilti. Ragaišis turėtų kilti ne trumpiau nei 3-5 valandos.
Iškilusią tešlą suformuoti nedideliais kepalėliais, sudėti ant miltais pabarstytos skardos ir valandą kepti karštoje orkaitėje.
Išėmus ragaišį patartina uždengti drėgna pašluoste, kad pluta suminkštėtų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |