Greitoji paieška

Ragaišis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Klasikinis lietuviškas ragaišis.

Gaminimas

Trečdalį miltų išmaišyti su pašildytu pienu ir įdėti su cukrumi išleistas mieles. Tešlą labai gerai išplakti, paviršių pabarstyti miltais ir pastatyti į šiltą vietą, kad pakiltų.

Kai pakils, sudėti likusius miltus, gerai išminkyti, įdėti druskos. Jei tešla pasirodytų perdaug minkšta, dadėti miltų ir vėl pastatyti pakilti. Ragaišis turėtų kilti ne trumpiau nei 3-5 valandos.

Iškilusią tešlą suformuoti nedideliais kepalėliais, sudėti ant miltais pabarstytos skardos ir valandą kepti karštoje orkaitėje.

Išėmus ragaišį patartina uždengti drėgna pašluoste, kad pluta suminkštėtų.

Ingredientai

  • Cukrus:truputis
  • Druska:1 šaukštelis
  • Kvietiniai miltai:12 stiklinių
  • Mielės:60 g.
  • Pienas:2 l
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?