Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Gardūs sklindžiai pagal rusiškas tradicijas
Pusę grikių miltų užplikyti stikline verdančio pieno. Kai atauš, įpilti pusę kvietinių miltų, stiklinę pieno, su cukrumi ištrintas mieles ir gerai išplakus leisti pakilti.
Įdėti su cukrumi ištrintus kiaušinių trynius, sudėti likusius miltus, kiek reikės įpilti pieno ir gerai išplakti.
Sudėti išplaktus baltymus ir kai pakils kepti kiek storesnius sklindžius.
Iškeptus dėti vieną ant kito ir apliejus ištirpintu sviestu uždengti.
Tiekti su grietine ar uogomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |