Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Mieles, įpyle šiek tiek šilto vandens, ištrinkite; suberkite miltus, žiupsnį druskos ir išmaišykite. Kaiušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius supilkite į tešlą, išmaišykite ir 45 min šiltai palaikykite. Lašinukus supjaustykiet kubeliais ir kartu su saulėgrąžomis pakepinkite. Sūrį smulkiai supjaustykite. Aliejų, supylę į didoką puodą, įkaitinkite. Kaiušinių baltymus išplakite, sudėkite į tešlą, ten pat sudėkite sūrį ir lašinukus su sąulėgrąžomis. Pagardinkite druska ir pipirais. Šaukštu kabinkite tešlą ir dėkite į įkaitintą aliejų. Kepkite 3 min, kol apskrus. Išgriebę sudėkite ant popierinių servetėlių, kad sugertų aliejų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |