Greitoji paieška

Spurgos su sūriu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mieles, įpyle šiek tiek šilto vandens, ištrinkite; suberkite miltus, žiupsnį druskos ir išmaišykite. Kaiušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius supilkite į tešlą, išmaišykite ir 45 min šiltai palaikykite. Lašinukus supjaustykiet kubeliais ir kartu su saulėgrąžomis pakepinkite. Sūrį smulkiai supjaustykite. Aliejų, supylę į didoką puodą, įkaitinkite. Kaiušinių baltymus išplakite, sudėkite į tešlą, ten pat sudėkite sūrį ir lašinukus su sąulėgrąžomis. Pagardinkite druska ir pipirais. Šaukštu kabinkite tešlą ir dėkite į įkaitintą aliejų. Kepkite 3 min, kol apskrus. Išgriebę sudėkite ant popierinių servetėlių, kad sugertų aliejų.

Ingredientai

  • Aliejus:1/2 l (virimui)
  • Druska:pagal skonį
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Lašiniai:250 g.
  • Malti pipirai:pagal skonį
  • Mielės:1/2 gabaliuko
  • Miltai:250 g. (rupių)
  • Saulėgrąžos:100 g.
  • Sūris su žalumynais:100 g. (arba pelėsinio)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?