Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Alžyrietiškas receptas (Sebaa el Aaroussa)
Miltus supilti į dubenį, padaryti duobutę, subert cukrų, žiupsnelį druskos ir įmušti kiaušinius. Iš pradžių viską sumaišyti šaukštu, po to minkyti rankomis, kol pasidarys gana kieta tešla.
Tešlą iškočioti ant miltais pabarstytos lentos 1 cm storio sluoksniu. Išpjauti siauras 5 cm ilgio juosteles. Pavolioti miltuose, padaryti plonus pirštelius.
Puode pakaitinti aliejų, sudėti pirštelius; kai jie gražiai paruduos, išgriebti iš aliejaus, nuvarvinti. Pamirkyti meduje. Į stalą tiekti karštus arba atvėsusius.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |