Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Labai paprastas virtinukų receptas. Puikiai tinka pusryčiams ir yra ypač mėgstami vaikų.
Iš miltų, vandens ir druskos užminkoma tešla. Rankomis padaromi maži ploni paplotėliai, į vidų dedama varškės įdaro (varškė ištrinama su cukrumi ir vanilinu), kraštai užspaudžiami ir užraitomi.
Virtinukai sumetami į verdantį vandenį ir paverdami 10 - 15 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
paskaityk ka rasai. juk ne tokius darai, ne su varske, o su grybais.. tai reiskia tau cia nereiektu rasyt komentaro..
labai skanus patiekalas as ir tookius darau tik su grybais.
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |