Greitoji paieška

Ant iešmo kepta vištiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 5 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj citrinų sulčių galima naudoti baltąjį vyną, o vietoj sviesto - aliejų.

Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais ir 3-4 valandas palaikyti marinate iš citrinos sulčių, tarkuotų svogūnų, petražolės ir druskos. Kas pusvalandį pavartyti.

Išimtus iš marinato vištienos gabalėlius suverti ant iešmo, patepti sviestu, sumaišyti su aštriu padažu, ir 12-15 minučių kepti virš žarijų arba elektriniame kaitintuve.

Iškeptą mėsą tuoj pat patiekti.

Prie šio valgio tinka virti sviestu apšlakstyti ryžiai, iš marinato pagamintas padažas, salotos iš marinuotų daržovių arba rauginti agurkai.

Ingredientai

  • Aštrus padažas:šaukštelis
  • Citrinos sultys:1/2 stiklinės
  • Druska:1,5 šaukštelio
  • Petražolės šaknys:1 vnt. (tarkuotos)
  • Sviestas:4 šaukštai (ištirpinto)
  • Svogūnai:stiklinė (tarkuotų)
  • Vištiena:600 g. (minkštimo)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?