Paruošiamas per: 5 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vietoj citrinų sulčių galima naudoti baltąjį vyną, o vietoj sviesto - aliejų.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais ir 3-4 valandas palaikyti marinate iš citrinos sulčių, tarkuotų svogūnų, petražolės ir druskos. Kas pusvalandį pavartyti.
Išimtus iš marinato vištienos gabalėlius suverti ant iešmo, patepti sviestu, sumaišyti su aštriu padažu, ir 12-15 minučių kepti virš žarijų arba elektriniame kaitintuve.
Iškeptą mėsą tuoj pat patiekti.
Prie šio valgio tinka virti sviestu apšlakstyti ryžiai, iš marinato pagamintas padažas, salotos iš marinuotų daržovių arba rauginti agurkai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |