Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Daniški viščiukai
Aprašymas
Kepti viščiukai su bulvėmis, agurkų salotomis ir virtais rabarbarais pagal danišką receptą.
Gaminimas
Viščiukus paruošti, išvalyti, į kiekvieno vidų įdėti gerai nuplautų petražolių, truputį sviesto, druskos, pipirų, viščiukus aprišti špagatu.
Į didelį keptuvą įdėti likusį sviestą, pašildyti, apkepinti jame viščiukus. Kai jie gražiai paruduos, uždengti dangtį ir 1 val. kepti ant vidutinės ugnies.
Kol viščiukai keps, išvirti rabarbarų kompotą. Stiebus nulupti, supjaustyti gabaliukais ir virti nedideliame kiekyje vandens su cukrumi ir trupučiu vanilės. Kai rabarbarai išvirs, išgriebti ir nuvarvinti. Paruošti taip pat agurkus: nulupti, supjaustyti riekelėmis, apibarstyti druska ir palaikyti 1 val. Nulupti bulves ir pakepinti svieste (20 - 25 min.). Kai viščiukai bus iškepę, į padažą supilti grietinę. Nukarpyti špagatą, viščiukus išdėti ant lėkštės drauge su bulvėmis, agurkų salotomis, virtais rabarbarais. Padažą tiekti padažinėje.
Ingredientai
Receptas #6878
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |