Greitoji paieška

Daniški viščiukai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Kepti viščiukai su bulvėmis, agurkų salotomis ir virtais rabarbarais pagal danišką receptą.

Gaminimas

Viščiukus paruošti, išvalyti, į kiekvieno vidų įdėti gerai nuplautų petražolių, truputį sviesto, druskos, pipirų, viščiukus aprišti špagatu.

Į didelį keptuvą įdėti likusį sviestą, pašildyti, apkepinti jame viščiukus. Kai jie gražiai paruduos, uždengti dangtį ir 1 val. kepti ant vidutinės ugnies.

Kol viščiukai keps, išvirti rabarbarų kompotą. Stiebus nulupti, supjaustyti gabaliukais ir virti nedideliame kiekyje vandens su cukrumi ir trupučiu vanilės. Kai rabarbarai išvirs, išgriebti ir nuvarvinti. Paruošti taip pat agurkus: nulupti, supjaustyti riekelėmis, apibarstyti druska ir palaikyti 1 val. Nulupti bulves ir pakepinti svieste (20 - 25 min.). Kai viščiukai bus iškepę, į padažą supilti grietinę. Nukarpyti špagatą, viščiukus išdėti ant lėkštės drauge su bulvėmis, agurkų salotomis, virtais rabarbarais. Padažą tiekti padažinėje.

Ingredientai

  • Agurkai:500 g.
  • Bulvės:1 kg.
  • Cukrus:200 g.
  • Druska:truputis
  • Grietinė:100 g.
  • Petražolės:300 g.
  • Pipirai:truputis
  • Rabarbarai:1 kg.
  • Sviestas:130 g.
  • Vanilė:truputis
  • viščiukai:2-3 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?