Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vietoj citrinų sulčių tinka ir obuolių sultys.
Broilerio vidų ir paviršių įtrinti druska ir apšlakstyti sultimis.
Į pilvo ertmę įdėti sviesto, sumaišyto su pjaustytomis petražolėmis.
Paukštį suvynioti į foliją, įdėti į keptuvą ir 20-30 minučių kepti orkaitėje 180C temperatūroje. Įprastu būdu kepama 60-80 minučių.
Padažui tinka sultys, kuriose kepė mėsa. Į jas galima pridėti grietinėlės ir aštraus padažo.
Patiekti su dideliame riebalų kiekyje keptomis bulvėmis arba virtais ryžiais ir daržovėmis, vaisių salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |