Greitoji paieška

Folijoje keptas broileris

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj citrinų sulčių tinka ir obuolių sultys.

Broilerio vidų ir paviršių įtrinti druska ir apšlakstyti sultimis.

Į pilvo ertmę įdėti sviesto, sumaišyto su pjaustytomis petražolėmis.

Paukštį suvynioti į foliją, įdėti į keptuvą ir 20-30 minučių kepti orkaitėje 180C temperatūroje. Įprastu būdu kepama 60-80 minučių.

Padažui tinka sultys, kuriose kepė mėsa. Į jas galima pridėti grietinėlės ir aštraus padažo.

Patiekti su dideliame riebalų kiekyje keptomis bulvėmis arba virtais ryžiais ir daržovėmis, vaisių salotomis.

Ingredientai

  • broileris:1 vnt.
  • Citrinos sultys:2 šaukšteliai
  • Druska:pagal skonį
  • Morkos:1 vnt.
  • Petražolių lapeliai:2 šaukštai (pjaustytų)
  • Porai:1 vnt.
  • Sviestas:2-3 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?