Greitoji paieška

Folijoje keptas broileris

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj citrinų sulčių tinka ir obuolių sultys.

Broilerio vidų ir paviršių įtrinti druska ir apšlakstyti sultimis.

Į pilvo ertmę įdėti sviesto, sumaišyto su pjaustytomis petražolėmis.

Paukštį suvynioti į foliją, įdėti į keptuvą ir 20-30 minučių kepti orkaitėje 180C temperatūroje. Įprastu būdu kepama 60-80 minučių.

Padažui tinka sultys, kuriose kepė mėsa. Į jas galima pridėti grietinėlės ir aštraus padažo.

Patiekti su dideliame riebalų kiekyje keptomis bulvėmis arba virtais ryžiais ir daržovėmis, vaisių salotomis.

Ingredientai

  • broileris:1 vnt.
  • Citrinos sultys:2 šaukšteliai
  • Druska:pagal skonį
  • Morkos:1 vnt.
  • Petražolių lapeliai:2 šaukštai (pjaustytų)
  • Porai:1 vnt.
  • Sviestas:2-3 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?