Greitoji paieška

Įdaryta vištos krūtinėlė "marškinėliuose"

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 13)
14 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
15 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Ne kartą teko gaminti vištos krūtinėlės kepsnelius, įdarytus pelėsinių sūriu. Žinant, kad vištienos mėsa puikiai sukimba, nusprendžiau pagaminti vieną didelį kepsnį. Pavyko puikiai :).

Gaminimas

Vištos krūtinėles perpjauti pusiau ir išmušti. Ant maistinės plėvelės sudėti krūtinėles taip, kad šiek tiek "užliptų" vieną ant kitos, apibarstyti česnaku, čiobreliais, raudonėliu, druska ( nepadauginti, nes dėsite sūrį) ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Į vidurį sudėti supjaustytą sūrį, susmulkintus saulėje džiovintus pomidorus ir alyvuoges be kauliukų. Plėvelės pagalba viską suvyniojame ir suspaudžiame į pailgą vyniotinį ir laikome šaltai bent valandą. Galima pasiruošti ir iš vakaro. Imame lakštą šaldytos bemielės tešlos ( geriausiai tinka tokia tešla, kur pakelyje yra du lakštai, vieno tokio puikiausiai pakaks kepsniui "aprengti"). Tešlą šiek tiek iškočiojame ir ja apvyniojame paruoštą krūtinėlę. Gerai suvyniojam, kraštus užspaudžiam, kad sultys neišbėgtų, aptepame plaktu kiaušiniu ir apibarstome kmynais. Kepti 200 C temperatūroje 30 min.

Skanu su keptomis daržovėmis.

Ingredientai

  • alyvuogės be kauliukų:12 vnt.
  • Česnakas:2 skiltelės
  • Čiobreliai :žiupsnelis
  • Druska:pagal skonį
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • mėlynas pelėsinis sūris:150 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorai:100 g.
  • Raudonėlis:žiupsnelis
  • Sluoksniuota bemielė tešla:250 g.
  • Vištos krūtinėlės:4 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Almina
Prieš 9 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Na niekaip man nepavyksta Jums gerb receptai, parasyti, visi laiskai grizta :(

Neringa
Prieš 9 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Kaip visada isradinga ir labai gardziai atrodo

receptuknyga.lt
Prieš 9 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Parašykite Almina iš savo elektronio pašto, kurio galūnė ****42@gmail.com elektroninį laišką į info@receptuknyga.lt, su savo gyvenamosios vietos adresu. Iki vasario mėnesio pabaigos, už aktyvumą ir rastą klaidą svetainėje atsiųsime jums dovanų :)

receptuknyga.lt
Prieš 9 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

bandysime tvarkytis, matomai čia ir mūsų bėda yra kažkur. Prie dviejų receptų juos patvirtinant kažkur dingo ingredientai :)

Almina
Prieš 9 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Aciū už atsakyma :)

Almina
Prieš 9 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Matomai taip ir yra, nes raso, kad sis serveris neegzistuja :) O recepta tikrai siunciau prisijungusi, paspaudziau ant nuorodos atsiusk recpeta ir laimek priza :)

receptuknyga.lt
Prieš 9 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Sveiki Almina, greičiausiai gavosi taip, jog šį receptą keliant buvote neprisijungusi arba atsijungėte. Mūsų administratorius, tokiu atveju mato, jog receptą atsiuntė nežinomas vartotojas, o jį patvirtinus recepto siuntėjas virsta receptuknyga.lt Su kitais jūsų atsiųstais receptais, buvo viskas tvarkoje. Pasistengsime ir šį priskirti jums. Dėl receptų atidarymo, tai atsidaro visi receptai, galimas daiktas, jog naudojate vieną iš senesnių versijų interneto naršyklę, kurios mūsų tinklapis nepalaiko.

Almina
Prieš 9 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Kodėl ne visus receptus galima atidaryti? Ir kodėl nenurodomas po šiuo receptu tikrasis autorius?

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?