Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išvalyta žąsis perpjaunama išilgai, nupjaunamas kaklas ir sparnai. Mėsa (kartu su oda) atskiriama nuo kaulų, išlyginama ir iš jos suformuojamas keturkampis. Švieži arba džiovinti grybai išverdami, supjaustomi, pakepinami su svogūnu.
Pyragas išmirkomas piene, nuspaudžiamas ir sumalamas kartu su kiauliena ir žąsies kepenėlėmis. Į masę įmušami kiaušiniai, sudedami grybai, viskas išmaišoma ir pagardinama.
Ant žąsienos "keturkampio" sudedamas įdaras, suvyniojamas, surišamas, palaistomas riebalais ir įsukamas į foliją.
Kepama orkaitėje apie 1 val. Paskui atvėsinamas, supjaustomas, sudedamas į pusdubenį ir papuošiamas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |