Greitoji paieška

Įdaryta žąsiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išvalyta žąsis perpjaunama išilgai, nupjaunamas kaklas ir sparnai. Mėsa (kartu su oda) atskiriama nuo kaulų, išlyginama ir iš jos suformuojamas keturkampis. Švieži arba džiovinti grybai išverdami, supjaustomi, pakepinami su svogūnu.

Pyragas išmirkomas piene, nuspaudžiamas ir sumalamas kartu su kiauliena ir žąsies kepenėlėmis. Į masę įmušami kiaušiniai, sudedami grybai, viskas išmaišoma ir pagardinama.

Ant žąsienos "keturkampio" sudedamas įdaras, suvyniojamas, surišamas, palaistomas riebalais ir įsukamas į foliją.

Kepama orkaitėje apie 1 val. Paskui atvėsinamas, supjaustomas, sudedamas į pusdubenį ir papuošiamas.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?