Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išdarinėtas kalakutas įtrinamas druska ir prieskoniais, patepamas sviestu ir gražiai iškepamas.
Į išvirtus ryžius pridedama sviesto, cukraus, truputį druskos ir išmaišoma. Iš ryžių masės daromi "kiaušiniai", į vidų įdedant po kelias slyvas.
Kalakutas supjaustomas porcijomis ir sudedamas taip, kad atrodytų lyg nepjaustytas. Aplink vainiku sudedami "kiaušiniai", kurie pabarstomi maltu cinamonu.
Paruošiama petražolų, salierų lapais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |