Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išdarinėtą kalakutą ištrinkite druska ir maltais prieskoniais, ištepkite sviestu ir iškepkite. Ryžius išvirkite, maišykite su sviestu, cukrumi, trupučiu druskos. Iš ryžių masės lipdykite "kiaušinius", į kiekvieno vidų įdėdami po kelias slyvas. Kalakutą tiekite didelėje lėkštėje, aplinkui sudėkite cinamonu barstytus "kiaušinius", patiekalą puoškite žalumynais. Prie taip paruošto kalakuto tiks bruknių uogienė.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |