Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Greita, skanu, lengva ir daug geležies :)
Kepenėles virti 30 min. kartu su rūkytos šoninės gabaliuku. Į vandenį įdėti kvepiančių pipirų ir lauro lapų. Išvirusias kepenėles sumalti kartu su šonine. Keptuvėje svieste apkepinti smulkiai supjaustytą svogūną, pabaigoje suberti čiobrelius, raudonėlį ir česnaką. Viską sukrėsti į maltas kepenėles, įpilti pusę stiklinės vištienos sultinio (jei neturite tiks paprastas virintas vanduo, arba vanduo kuriame virė kepenėlės) ir labai gerai išplakti (aš maišiau su elektriniu virtuviniu kombainu). Sudėti blenderiu susmulkinti alyvuoges. Įdėti pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodų piprių. Jei nemėgstate alyvuogių galite ir nedėti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |