Greitoji paieška

Kalakuto kepenėlių paštetas su alyvuogėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 5)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
12 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Greita, skanu, lengva ir daug geležies :)

Gaminimas

Kepenėles virti 30 min. kartu su rūkytos šoninės gabaliuku. Į vandenį įdėti kvepiančių pipirų ir lauro lapų. Išvirusias kepenėles sumalti kartu su šonine. Keptuvėje svieste apkepinti smulkiai supjaustytą svogūną, pabaigoje suberti čiobrelius, raudonėlį ir česnaką. Viską sukrėsti į maltas kepenėles, įpilti pusę stiklinės vištienos sultinio (jei neturite tiks paprastas virintas vanduo, arba vanduo kuriame virė kepenėlės) ir labai gerai išplakti (aš maišiau su elektriniu virtuviniu kombainu). Sudėti blenderiu susmulkinti alyvuoges. Įdėti pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodų piprių. Jei nemėgstate alyvuogių galite ir nedėti.

Ingredientai

  • česnako granulės:1 arb. šaukštelis
  • čiobreliai (džiovinti irgi tinka):1 arb. šaukštelis
  • druskos ir šviežiai maltų juodų pipirų :pagal skonį
  • Juodosios alyvuogės:50 gr
  • kalakuto kepenėlės:500 g
  • Raudonėlis:1 arb. šaukštelis
  • šalto rūkymo šoninės:50 gr.
  • Sviestas:50 gr.
  • svogūnas didelis:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Lina
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

Mmm:)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?