Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Šventinis kalakuto vyniotinis, prie kurio puikiai derės virtos džiovintos slyvos.
Kalakutas perpjaunamas išilgai nugaros, mėsa atskiriama nuo kaulų, sulyginama, pasūdoma, apibarstoma pipirais.
Įdaras: smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste ir 2 kartus sumalamas kartu su veršiena ir piene mirkytais džiūvėsiais. Į masę sudedamas išsuktas sviestas, 3 virti sukapoti kiaušiniai, įmušami 2 žali kiaušiniai, įberiama pipirų, druskos ir gerai išsukama.
Įdaru aptepama kalakuto mėsa, susukama, perrišama kas 3 cm.
Vyniotinis dedamas į puodą kartu su kaulais, prieskoninėmis daržovėmis ir verdama ant mažos ugnies 2-3 val.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |