Greitoji paieška

Kepta antis su spanguolėm

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Įdarui ištirpdykite sviestą, jame apkepkite svogūną. Įmaišykite spanguoles, džiūvėsėlius, petražoles, druską, pipirus. Tada įmaišykite kiaušinį ir palikite atvėsti. Sudėkite įdarą į antį ir skylę uždarykite mediniu smeigtuku. Anties odą subadykite šakute, į ją įtrinkite druskos su pipirais. Dėkite antį į orkaitę giliame inde ir kepkite 200 laipsnių karštyje 25 minutes pilvu žemyn. Tada apverskite ir kepkite 20 min. Vėl apverskite ir kepkite dar 1-1 ¼ valandos. Iš taukų, kurie išsiskirs kepant, galima padaryti padažą. Taukus nupilkite į puodą, vieną šaukštą jų sumaišykite su šaukštu miltų ir supilkite į taukus ir gerai išmaišykite kaitinant.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?