Paruošiamas per: 5 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Marinuota kepta kalakutiena.
Kalakutą nupešti, išdarinėti, apsvilinti.
Išspausti apelsinų sultis, nuplauti jomis kalakuto odą. Kalakutą supjaustyti gabaliukais. Išimti kaulus, mėsą supjaustyti plonomis riekelėmis.
Paruošti marinatą: į 1 l. šalto virinto vandens supilti citrinų ir apelsinų sultis, gerai sutrintus prieskonius. Kalakutą 4 val. palaikyti šiame vandenyje.
Po to vandenį su kalakutiena užvirinti ir virti tol, kol mėsą suminkštės. Tada išgriebti ją iš vandens, nusausinti ir apkepinti karštame aliejuje.
Į stalą tiekti su bananais ir keptomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |