Kepta naminė višta

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 3)
18 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
12 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Naminė višta kepiama kepimo rankovėje, orkaitėje.

Gaminimas

Supjaustyti česnaką ir sumaišyti su visais prieskoniais.

Įtrinti vištą prieskonių mišiniu ir palikti prieskoniuotis per naktį.

Vidų prikimšti obuoliais, įdėti į kepimo rankovę ir kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių (priklausomai nuo vištos dydžio).

Skanaus!

Ingredientai

  • Česnakas:3 skiltelės
  • Druska:pagal skonį
  • Kmynai:2 šaukštai
  • naminė višta: 1 vnt.
  • Obuoliai:3 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Vištienos prieskoniai:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Emigrante
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

Nieko naujo nepasakyta.Eilinis kepimo receptas.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?