Greitoji paieška

Kepta višta

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išdarinėtą vištą supjaustykite į 4 dalis. Ištrinkite sviestą su trintu česnaku ir smulkiai pjaustytais petražolių lapeliais. Vištieną ištrinkite druska maišyta su prieskoniais, ir aptepkite paruoštu sviestu. Kiekvienam gabalui atkirpkite atskirą lakštą folijos ir ištepkite jį aliejumi. Ant folijos dėkite gabalą vištienos, ant kiekvieno gabalo - po skiltelę agurko ir po pusę šaukšto pomidorų tyrės. Foliją užlankstykite. Kepsnius sudėkite į skardą ir kepkite pagal skonį karštoje orkaitėje arba žarijose.

Ingredientai

  • Aliejus:2 šaukštai
  • Česnakai:1 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Marinuoti agurkai:2 vnt.
  • Petražolių lapeliai:saujelė
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorų tyrė:2 šaukštai
  • Sviestas:3 šaukštai
  • Višta:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?