Greitoji paieška

Kepta vištiena su pupelėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuo krūtinės kaulų ir šlaunelių nupjauti minkštimą, aplyginti kojų kaulų galus. Mėsą apvolioti miltais, sumaišytais su druska, ir kepinti, kol apsitrauks rusva plutele.

Porus supjaustyti žiedais ir šiek tiek pakepinti kartu su mėsa. Uždengus dangčiu 15-20 minučių troškinti ant viryklės arba orkaitėje.

Įdėjus morką ir prieskonių iš kaulų išvirti sultinį.

Pupelių ankštis supjaustyti mažais gabalėliais, patroškinti su trupučiu sviesto ir vandens. Kai suminkštės - pagardinti.

Į sultinį įberti miltų, įpilti grietinėlės, pridėti krapų ir virinti 5-7 minutes. Į pašildytą dubenį sudėti pupeles, ant jų vištieną, palaistyti padažu ir apibarstyti krapais. Likusį padažą patiekti padažinėje.

Prie šio valgio tinka virti ryžiai arba bulvės ir šviežių agurkų arba salotų lapelių salotos.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?