Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Kepta vištiena su pupelėmis
Gaminimas
Nuo krūtinės kaulų ir šlaunelių nupjauti minkštimą, aplyginti kojų kaulų galus. Mėsą apvolioti miltais, sumaišytais su druska, ir kepinti, kol apsitrauks rusva plutele.
Porus supjaustyti žiedais ir šiek tiek pakepinti kartu su mėsa. Uždengus dangčiu 15-20 minučių troškinti ant viryklės arba orkaitėje.
Įdėjus morką ir prieskonių iš kaulų išvirti sultinį.
Pupelių ankštis supjaustyti mažais gabalėliais, patroškinti su trupučiu sviesto ir vandens. Kai suminkštės - pagardinti.
Į sultinį įberti miltų, įpilti grietinėlės, pridėti krapų ir virinti 5-7 minutes. Į pašildytą dubenį sudėti pupeles, ant jų vištieną, palaistyti padažu ir apibarstyti krapais. Likusį padažą patiekti padažinėje.
Prie šio valgio tinka virti ryžiai arba bulvės ir šviežių agurkų arba salotų lapelių salotos.
Ingredientai
- Druska:pagal skonį
- Grietinėlė:1/2 stiklinės
- Krapai:2 šaukštai
- Miltai:3 šaukštai
- Morkos:1 vnt.
- Porai:2 vnt.
- Pupelės:800 g.
- Sviestas:3 šaukštai
- Vanduo:2 stiklinės
- Višta:1 vnt.
Receptas #7984

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |