Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Paruoštas paukštis pasūdomas, dedamas į skardą nugara į apačią, aptepamas riebalais ir kepamas orkaitėje, aplaistant riebalais bei atsiradusiomis sultimis.
Obuoliai (geriausiai tinka antaniniai) nulupami, perpjaunami pusiau ir, išėmus sėklalizdžius, dedami ant riebalais išteptos keptuvės, apibarstomi cukrumi ir iškepami orkaitėje.
Iškepta žąsis patiekiama su keptomis obuolių puselėmis bei užpilama mėsos sultimis ir sviestu. Apibarstoma petražolėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |