Kepta žąsis su obuoliais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Paruoštas paukštis pasūdomas, dedamas į skardą nugara į apačią, aptepamas riebalais ir kepamas orkaitėje, aplaistant riebalais bei atsiradusiomis sultimis.

Obuoliai (geriausiai tinka antaniniai) nulupami, perpjaunami pusiau ir, išėmus sėklalizdžius, dedami ant riebalais išteptos keptuvės, apibarstomi cukrumi ir iškepami orkaitėje.

Iškepta žąsis patiekiama su keptomis obuolių puselėmis bei užpilama mėsos sultimis ir sviestu. Apibarstoma petražolėmis.

Ingredientai

  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Obuoliai:1 kg.
  • Petražolės lapeliai:pagal skonį
  • Riebalai:1 šaukštas
  • Sviestas:1 šaukštas
  • žąsiena:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?