Greitoji paieška

Kepta žąsis su obuoliais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išvalyta žąsis įtrinama druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės vandens ir kepama palaistant 2 val.

Paukščiui suminkštėjus aplink jį dedami obuoliai.

Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai bei papuošiama petražolių lapeliais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Kmynai:truputis
  • Obuoliai:10 vnt.
  • Petražolės:truputis
  • Žąsis:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?