Kepta žąsis su obuoliais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 2)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išvalyta žąsis įtrinama druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės vandens ir kepama palaistant 2 val.

Paukščiui suminkštėjus aplink jį dedami obuoliai.

Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai bei papuošiama petražolių lapeliais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Kmynai:truputis
  • Obuoliai:10 vnt.
  • Petražolės:truputis
  • Žąsis:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?