Greitoji paieška

Kepta žąsis su svarainiais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išdarinėtą, nuplautą, nusausintą žąsį prismaigstykite lašiniais, pasūdykite ir iš vidaus pabarstykite pipirais su mairūnu.

Į žąsies vidų įdėkite kelis svarainio griežinėlius. Žąsį užpilkite taukais, įdėkite porą pusiau perpjautų svarainių ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kartais pavartant ir palaistant atsiradusiu skysčiu.

Iš kepimo skysčio galite paruošti padažą, į jį įdėję smulkiai supjaustytą keptą svarainį.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Lašiniai:250 g.
  • Mairūnas:pagal skonį
  • Pipirai:pagal skonį
  • Svarainiai:3 vnt.
  • žąsies taukai:0,5 stiklinės
  • Žąsis:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?