Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išdarinėtą, nuplautą, nusausintą žąsį prismaigstykite lašiniais, pasūdykite ir iš vidaus pabarstykite pipirais su mairūnu.
Į žąsies vidų įdėkite kelis svarainio griežinėlius. Žąsį užpilkite taukais, įdėkite porą pusiau perpjautų svarainių ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kartais pavartant ir palaistant atsiradusiu skysčiu.
Iš kepimo skysčio galite paruošti padažą, į jį įdėję smulkiai supjaustytą keptą svarainį.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |