Keptas fazanas su kadagio uogomis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išdarinėtą, nuplautą fazaną iš vidaus ir išorės įtrinkite druska ir traiškytomis kadagio uogomis.

Fazano krūtinėlę apvyniokite lašinių juostelėmis.

Fazaną apkepkite riebaluose iš abiejų pusių, kol pagels. Tada supilkite pusę grietinės ir įpilkite truputį verdančio vandens.

Krakmolą išmaišykite likusioje grietinėje ir juo sutirštinkite skystį, kuriame kepė fazanas.

Šiuo padažu pagardinkite fazaną.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Fazanas:1 vnt.
  • Grietinė:1 stiklinė
  • Kadagio uogos:truputis
  • kramkolas:0,5 šaukštelio
  • Lašiniai:truputis
  • Riebalai:3 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?