Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išdarinėtą, nuplautą fazaną iš vidaus ir išorės įtrinkite druska ir traiškytomis kadagio uogomis.
Fazano krūtinėlę apvyniokite lašinių juostelėmis.
Fazaną apkepkite riebaluose iš abiejų pusių, kol pagels. Tada supilkite pusę grietinės ir įpilkite truputį verdančio vandens.
Krakmolą išmaišykite likusioje grietinėje ir juo sutirštinkite skystį, kuriame kepė fazanas.
Šiuo padažu pagardinkite fazaną.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |