Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Keptas kalakutas papuoš jūsų šventinį stalą.
Paruoštas kepti paukštis pasūdomas, dedamas į skardą nugara apačion, apteptas riebalais ir kepamas orkaitėje, aplaistant riebalais ir atsiradusiomis sultimis. Kepimo laikas apskaičiuojamas pagal kalakuto svorį: 1 kg. - 1 val. 200C temperatūroje.
Iškeptas kalakutas kapojamas gabalėliais, aplaistomas mėsos sultimis, paruoštomis toje pačioje skardoje, kurioje kepė mėsa. Paduodamas pusdubenyje su keptomis bulvėmis, papuoštas salotų lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |