Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Viščiukai supjaustomi į 8 gabalus. Šie 2 val. palaikomi marinate, paruoštame iš citrinos sulčių, smulkiai supjaustytų svogūnų, pipirų ir su druska sutrinto česnako, o paskui apkepinami iki geltonumo gerai įkaitintuose riebaluose.
Įdedama nuluptų sutrintų arba kubeliais supjaustytų pomidorų, svogūnų laiškų ir petražolių ir troškinama, kol mėsa suminkštėja, o sulčių lieka tik pusė. Paskui įdedama truputį sviesto ir virtų ankštinių pipirų. Truputį pakepinama.
Padažas sutirštinamas kvietiniais miltais.
Prie šio patiekalo tinka biri ryžių košė arba lapinės salotos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |