Greitoji paieška

Keptas viščiukas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Viščiukai supjaustomi į 8 gabalus. Šie 2 val. palaikomi marinate, paruoštame iš citrinos sulčių, smulkiai supjaustytų svogūnų, pipirų ir su druska sutrinto česnako, o paskui apkepinami iki geltonumo gerai įkaitintuose riebaluose.

Įdedama nuluptų sutrintų arba kubeliais supjaustytų pomidorų, svogūnų laiškų ir petražolių ir troškinama, kol mėsa suminkštėja, o sulčių lieka tik pusė. Paskui įdedama truputį sviesto ir virtų ankštinių pipirų. Truputį pakepinama.

Padažas sutirštinamas kvietiniais miltais.

Prie šio patiekalo tinka biri ryžių košė arba lapinės salotos.

Ingredientai

  • aštrusis pipiras (ankštis):1 vnt.
  • Česnakas:2 skiltelės
  • Citrina:1 vnt.
  • Druska:1/2 šaukšto
  • Kvietiniai miltai:truputis
  • Petražolės lapeliai:2 šaukštai
  • Pipirai:truputis
  • Pomidorai:300 g.
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Svogūnų laiškai:2 šaukštai
  • viščiukai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?