Keptas viščiukas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Viščiukai supjaustomi į 8 gabalus. Šie 2 val. palaikomi marinate, paruoštame iš citrinos sulčių, smulkiai supjaustytų svogūnų, pipirų ir su druska sutrinto česnako, o paskui apkepinami iki geltonumo gerai įkaitintuose riebaluose.

Įdedama nuluptų sutrintų arba kubeliais supjaustytų pomidorų, svogūnų laiškų ir petražolių ir troškinama, kol mėsa suminkštėja, o sulčių lieka tik pusė. Paskui įdedama truputį sviesto ir virtų ankštinių pipirų. Truputį pakepinama.

Padažas sutirštinamas kvietiniais miltais.

Prie šio patiekalo tinka biri ryžių košė arba lapinės salotos.

Ingredientai

  • aštrusis pipiras (ankštis):1 vnt.
  • Česnakas:2 skiltelės
  • Citrina:1 vnt.
  • Druska:1/2 šaukšto
  • Kvietiniai miltai:truputis
  • Petražolės lapeliai:2 šaukštai
  • Pipirai:truputis
  • Pomidorai:300 g.
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Svogūnų laiškai:2 šaukštai
  • viščiukai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?