Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Sumaišyti sviestą ir česnakus. Atsargiai atskirti viščiuko odą nuo mėsos ir sudėti česnakinį sviestą po oda ant krūtinėlės ir šlaunelių ir iš viršaus pirštais atsargiai tolygiai paskirstyti. Aptepti viščiuką aliejumi ir pagardinti druska bei pipirais. Viščiuko kojas surišti. Dėti viščiuką į kepimo indą krūtinėle į viršų ir kepti iki 190º C įkaitintoje orkaitėje 30 min. Tada viščiuką apversti ir kepti dar 30 min. Tada atversti vėl atgal, kad krūtinėlė gražiai apskrustų, ir kepti dar 30 min. arba kol viščiukas iškeps (bendrą kepimo laiką reikia apskaičiuoti imant 30 min. kiekvieniems 500 g mėsos). Kepimo metu viščiuką karts nuo karto palaistyti susidariusiomis sultimis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |