Greitoji paieška

Keptas viščiukas su česnakais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 1)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sumaišyti sviestą ir česnakus. Atsargiai atskirti viščiuko odą nuo mėsos ir sudėti česnakinį sviestą po oda ant krūtinėlės ir šlaunelių ir iš viršaus pirštais atsargiai tolygiai paskirstyti. Aptepti viščiuką aliejumi ir pagardinti druska bei pipirais. Viščiuko kojas surišti. Dėti viščiuką į kepimo indą krūtinėle į viršų ir kepti iki 190º C įkaitintoje orkaitėje 30 min. Tada viščiuką apversti ir kepti dar 30 min. Tada atversti vėl atgal, kad krūtinėlė gražiai apskrustų, ir kepti dar 30 min. arba kol viščiukas iškeps (bendrą kepimo laiką reikia apskaičiuoti imant 30 min. kiekvieniems 500 g mėsos). Kepimo metu viščiuką karts nuo karto palaistyti susidariusiomis sultimis.

Ingredientai

  • Česnakai:4-5 skiltelės
  • Druska:pagal skonį
  • Pipirai:pagal skonį
  • Sviestas:50 g. (minkšto)
  • Viščiukas:1 vnt. (apie 1,5kg.)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?