Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuvalytas viščiukas pasūdomas, į vidų įdedama obuolys ir gvazdikėliai, aptepamas suminkštintu sviestu, dedamas į keptuvę su dalimi paspirgintų lašinukų, įpilama verdančio vandens ir 45 minutes kepama.
Kepant laistoma esamu skysčiu ir sultiniu. Iškepęs viščiukas ir obuolys supjaustomi porcijomis (kaulus galima išimti).
Didesnė dalis kepimo skysčio supilama į ugniai atsparų indą, centre sudedamas supjaustytas viščiukas ir apdėliojamas pomidorų skiltelėmis. Pomidorai apibarstomi druska, pipirais, tarkuotu sūriu, petražolių lapeliais, apšlakstoma skysčio likučiais ir kepama.
Kad viščiukas neapdžiūtų, galima jį uždengti folija arba apdėlioti lašinukais.
Valgoma su bulvių koše, ryžiais. Likęs padažas tiekiamas atskirai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |