Keptas viščiukas su pomidorais ir sūriu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuvalytas viščiukas pasūdomas, į vidų įdedama obuolys ir gvazdikėliai, aptepamas suminkštintu sviestu, dedamas į keptuvę su dalimi paspirgintų lašinukų, įpilama verdančio vandens ir 45 minutes kepama.

Kepant laistoma esamu skysčiu ir sultiniu. Iškepęs viščiukas ir obuolys supjaustomi porcijomis (kaulus galima išimti).

Didesnė dalis kepimo skysčio supilama į ugniai atsparų indą, centre sudedamas supjaustytas viščiukas ir apdėliojamas pomidorų skiltelėmis. Pomidorai apibarstomi druska, pipirais, tarkuotu sūriu, petražolių lapeliais, apšlakstoma skysčio likučiais ir kepama.

Kad viščiukas neapdžiūtų, galima jį uždengti folija arba apdėlioti lašinukais.

Valgoma su bulvių koše, ryžiais. Likęs padažas tiekiamas atskirai.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Fermentinis sūris:40 g.
  • Gvazdikėliai:2-4 vnt.
  • Lašiniai:100 g.
  • Malti pipirai:pagal skonį
  • Obuoliai:1 vnt.
  • Petražolių lapeliai:truputis
  • Pomidorai:400 g.
  • Sviestas:100-150 g.
  • Viščiukas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?