Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vištienos šlaunelės japoniškai.
Į keptuvę sudėkite visus nurodytus ingredientus, išskyrus vištieną. Troškinkite padažą apie 20 min. (jei trauks keptuvės dugnas, stenkitės viską nugramdyti medine mentele).
Sumažinkite ugnį, sudėkite vištienos šlauneles ir jas apvoliokite padaže. Virkite apie 20 min., kol vištiena taps minkšta.
Tiekdami į stalą, pašalinkite česnako skiltelę ir čili pipirą. Padažu gausiai ištepkite paruoštą vištieną.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |