Greitoji paieška

Keptos vištienos šlaunelės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Vištienos šlaunelės japoniškai.

Gaminimas

Į keptuvę sudėkite visus nurodytus ingredientus, išskyrus vištieną. Troškinkite padažą apie 20 min. (jei trauks keptuvės dugnas, stenkitės viską nugramdyti medine mentele).

Sumažinkite ugnį, sudėkite vištienos šlauneles ir jas apvoliokite padaže. Virkite apie 20 min., kol vištiena taps minkšta.

Tiekdami į stalą, pašalinkite česnako skiltelę ir čili pipirą. Padažu gausiai ištepkite paruoštą vištieną.

Ingredientai

  • Balzaminis actas:1/2 stiklinės
  • Česnakas:1 skiltelė
  • čili pipiras:1 vnt.
  • Cukrus:2,5 šaukšto
  • Sojos padažas:1/3 stiklinės
  • Vanduo:1 stiklinė
  • vištienos šlaunelės:8 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?