Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išdarinėkite kalakutą, jo vidų ir išorę įtrinkite druska.
Į kalakuto vidų dėkite įdaro, užsiūkite, kojas ir sparnelius suriškite.
Lašinius supjaustykite kubeliais, paspirginkite ir sumaišykite su 3 šaukštais sviesto.
Įdarytą kalakutą dėkite į orkaitę, užpilkite paspirgintais lašiniais ir kepkite apie 1,5-2 val., nuolat palaistydami atsiradusiu skysčiu.
Įdaras: džiūvėsius užpilkite grietinėle. Sviestą ištrinkite su tryniais iki purumo, pasūdykite, įberkite smulkintų petražolių ir sudėkite išmirkytus džiūvėsius. Įdarą gerai išmaišę, sudėkite išplaktus baltymus.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |