Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Laukinių ančių mėsos sacivis
Aprašymas
Gruziniškai paruošta laukinių ančių mėsa (sacivis).
Gaminimas
Paruoštas paukštis užpilamas šaltu vandeniu, kartu sudedami prieskoniniai žalumynai, 2 skiltelės česnako, 1 svogūnas, gvazdikėliai, lauro lapas. Puodas pastatomas ant ugnies ir verdama, kol mėsa suminkštėja. Paskui ji atšaldoma, supjaustoma porcijomis ir apipilama padažu.
Padažas: labai smulkiai supjaustyti svogūnai ir česnakai truputį pakepinami svieste. Į juos suberiama miltai ir nuolat maišant pamažu supilamas vištienos sultinys. Viskas užvirinama ir nukeliama nuo ugnies.
Malti riešutai sumaišomi su džiovintais ir šviežiais žalumynais, įberiama raudonųjų pipirų, mažas lauro lapas, įdedamas trynys, supilamas pavirintas vyno actas, sudedami kiti priedai. Visi produktai sumaišomi, su indu įstatomi į dubenį su šaltu vandeniu ir visą laiką maišomi, kol padažas atšąla ir sutirštėja.
Ingredientai
- Česnakas:3 skiltelės
- Cinamonas:truputis
- Druska:truputis
- Graikiniai riešutai:150 g.
- Gvazdikėliai:2 vnt.
- Kiaušinis:1 vnt.
- Lauro lapai:2 vnt.
- Miltai:1 šaukštas
- Paukštiena:800 g.
- Petražolės lapeliai:truputis
- Prieskoniniai žalumynai:truputis
- Raudonieji pipirai:1/4 šaukštelio
- Sultinys:1/4 l.
- Sviestas:50 g.
- Svogūnai:140 g
- Vyno actas:50 g.
Receptas #6566

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |