Laukinių ančių mėsos sacivis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Gruziniškai paruošta laukinių ančių mėsa (sacivis).

Gaminimas

Paruoštas paukštis užpilamas šaltu vandeniu, kartu sudedami prieskoniniai žalumynai, 2 skiltelės česnako, 1 svogūnas, gvazdikėliai, lauro lapas. Puodas pastatomas ant ugnies ir verdama, kol mėsa suminkštėja. Paskui ji atšaldoma, supjaustoma porcijomis ir apipilama padažu.

Padažas: labai smulkiai supjaustyti svogūnai ir česnakai truputį pakepinami svieste. Į juos suberiama miltai ir nuolat maišant pamažu supilamas vištienos sultinys. Viskas užvirinama ir nukeliama nuo ugnies.

Malti riešutai sumaišomi su džiovintais ir šviežiais žalumynais, įberiama raudonųjų pipirų, mažas lauro lapas, įdedamas trynys, supilamas pavirintas vyno actas, sudedami kiti priedai. Visi produktai sumaišomi, su indu įstatomi į dubenį su šaltu vandeniu ir visą laiką maišomi, kol padažas atšąla ir sutirštėja.

Ingredientai

  • Česnakas:3 skiltelės
  • Cinamonas:truputis
  • Druska:truputis
  • Graikiniai riešutai:150 g.
  • Gvazdikėliai:2 vnt.
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Lauro lapai:2 vnt.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Paukštiena:800 g.
  • Petražolės lapeliai:truputis
  • Prieskoniniai žalumynai:truputis
  • Raudonieji pipirai:1/4 šaukštelio
  • Sultinys:1/4 l.
  • Sviestas:50 g.
  • Svogūnai:140 g
  • Vyno actas:50 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?