Greitoji paieška

Laukinių paukščių mėsos ragu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Paruošta paukštiena (antiena, fazanas, vištiena, kalakutiena, žąsiena) supjaustoma porcijomis, pasūdoma ir, pridėjus sviesto, svogūnų ir pomidorų pastos, ištroškinama.

Įpilama vyno, citrinos sulčių, įdedama prieskonių (peletrūnas, petražolės, kalendra).

Ingredientai

  • Baltasis vynas:1/2 stiklinės
  • Citrinos sultys:truputis
  • Druska:pagal skonį
  • Paukštiena:1 kg.
  • Pomidorų pasta:80 g.
  • Prieskoniniai žalumynai:2 šaukštai
  • Sviestas:80 g.
  • Svogūnai:400 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?