Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Madridiškai paruošta višta - Ispanijos patiekalas.
Višta išdarinėjama ir įtrinama druska bei pipirais.
Ištirpintame svieste truputį pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, paskui suberiami nuvalyti, smulkiai supjaustyti pievagrybiai, įpilama truputį vandens. Troškinama, kol grybai pusiau suminkštėja.
Šios masės prikimšta višta užsiuvama ir iš visų pusių apkepinama likusiame svieste. Po 15 min. sudedamos skiltelėmis supjaustytos žalios bulvės ir plonais žiedais supjaustyti pipirai (kartu su sėklomis). Paskui įpilama vyno, jei maža skysčio įpilama vandens. Višta troškinama orkaitėje, dažnai palaistant esančiu padažu. Baigus troškinti, padažas pagardinamas druska bei pipirais ir užpilamas ant vištos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |