Greitoji paieška

Madridiškai paruošta višta

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Madridiškai paruošta višta - Ispanijos patiekalas.

Gaminimas

Višta išdarinėjama ir įtrinama druska bei pipirais.

Ištirpintame svieste truputį pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, paskui suberiami nuvalyti, smulkiai supjaustyti pievagrybiai, įpilama truputį vandens. Troškinama, kol grybai pusiau suminkštėja.

Šios masės prikimšta višta užsiuvama ir iš visų pusių apkepinama likusiame svieste. Po 15 min. sudedamos skiltelėmis supjaustytos žalios bulvės ir plonais žiedais supjaustyti pipirai (kartu su sėklomis). Paskui įpilama vyno, jei maža skysčio įpilama vandens. Višta troškinama orkaitėje, dažnai palaistant esančiu padažu. Baigus troškinti, padažas pagardinamas druska bei pipirais ir užpilamas ant vištos.

Ingredientai

  • Baltasis vynas:1/2 stiklinės
  • Bulvės:3 vnt.
  • Druska:truputis
  • Pievagrybiai:150-200 g.
  • Pipirai:truputis
  • saldžiųjų pipirų ankštys:2 vnt.
  • Sviestas:3-4 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Višta:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?