Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vištiena nuimama nuo kaulų ir 3 kartus sumalama.
Į masę įberiama pipirų, pasūdoma ir sukant supilama grietinėlė.
Iš mėsos suformuojami kūgeliai, sustatomi į sviestu išteptą keptuvą ir uždengus orkaitėje iškepami.
Lėkštė išklojama salotų lapais, pašlakstoma actu ir aliejumi.
Atšalę kepsneliai dedami ant salotų lapų ir kiekvienas jų apvožiamas slyvos pusele, o likusios slyvų puselės išdėstomos aplinkui.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |