Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Vištiena nuimama nuo kaulų ir tris kartus permalama. Į masę įberiama pipirų, pasūdoma ir sukant supilama grietinėlė. Iš mėsos suformuojami kūgeliai, sustatomi į sviestu išteptą keptuvę, ir uždengus orkaitėje iškepinami. Lėkštė išklojama salotų lapeliais, pašlakstoma actu, bei aliejumi. Atšalę kepsneliai sustatomi ant lapų, kiekvienas jų užvožiamas slyvos pusele. Likusios slyvų puselės išdėstomos aplinkui.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |