Greitoji paieška

Maltos vištienos kepsneliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vištiena nuimama nuo kaulų ir tris kartus permalama. Į masę įberiama pipirų, pasūdoma ir sukant  supilama grietinėlė. Iš mėsos suformuojami kūgeliai, sustatomi į sviestu išteptą keptuvę, ir uždengus orkaitėje iškepinami. Lėkštė išklojama salotų lapeliais, pašlakstoma actu, bei aliejumi. Atšalę kepsneliai sustatomi ant lapų, kiekvienas jų užvožiamas slyvos pusele. Likusios slyvų puselės išdėstomos aplinkui.  

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?