Greitoji paieška

Paukštiena, apkepta riebaluose

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj džiūvėsėlių galima naudoti kubeliais supjaustytą baltą duoną.

gabalais supjaustytą virtą paukštieną apvolioti maltais džiūvėsėliais, juos gerai prispausti prie mėsos.

Paniruotus mėsos gabalus iš visų pusių pakepinti dideliame riebalų kiekyje, kol susidarys rusva plutelė, ir tuojau patiekti.

Mėsą apšlakstyti ištirpintu sviestu.

Patiekti su bulvėmis, keptomis dideliame riebalų kiekyje, arba bulvių koše, troškintomis morkomis, žirniais arba grybais, virtais žiediniais kopūstais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

VllAmPRpvEIPNZILE
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

Skanumelis.I grybus dar gilama siek tiek riebios grietineles ipilti ir patroskinti kelias minutes, irgi skanus padazas gausis. Arba i toki padaza ideti apkepintus nugarines gabaliukus ir patroskinti kartu Viskas. Einu valgyti ;)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?