Greitoji paieška

Paukštienos paštetas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuėmus odą, paukštieną 2 - 3 kartus permalkite mėsmale per tankų sietelį. Sviestą išsukite, sumaišykite su malta paukštiena, pagardinkite.

Paštetas tinka sumuštiniams, juo įdaromi smėlinės arba sluoksniuotos tešlos krepšeliai arba jis patiekiamas kaip šaltas užkandis. Puošiamas citrinos griežinėliais.

Ingredientai

  • Aštrus padažas:3 šaukštai
  • Citrinos sultys:Truputis
  • Druska:Pagal skonį
  • Konjakas:1 šaukštas
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Sviestas:200g
  • virta arba kepta paukštiena:500g
Žymės:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?