Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Ananasą nulupkite ir supjaustykite kubeliais, salierus pjaustykite įstrižais gabaliukais, morkas - šiaudeliais. Iš pradžių 2-3 minutes su keliais šaukštais aliejaus troškinkite ananasą. Gabaliukus išgriebkite, padėkite šiltai. Į keptuvę berkite morkas su salierais, 8-10 minučių troškinkite, tada išgriebę sukrėskite į ananasus. Į keptuvę pilkite dar kelis šaukštus aliejaus ir apkepkite jame mėsą. Gardinkite ją prieskoniais. Išimtą mėsą barstykite druska, pipirais ir laikykite šiltai, o kepimo riebalus atskieskite sultiniu. Jam užvirus sukrėskite daržoves, kelias minutes troškinkite, gardinkite prieskoniais. Į porcijų lėkštutes dėkite ryžių, ant jų tieskite daržoves, šalia dėkite po pjausnį.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |