Greitoji paieška

Paukštienos pjausniai su ananasais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Ananasą nulupkite ir supjaustykite kubeliais, salierus pjaustykite įstrižais gabaliukais, morkas - šiaudeliais. Iš pradžių 2-3 minutes su keliais šaukštais aliejaus troškinkite ananasą. Gabaliukus išgriebkite, padėkite šiltai. Į keptuvę berkite morkas su salierais, 8-10 minučių troškinkite, tada išgriebę sukrėskite į ananasus. Į keptuvę pilkite dar kelis šaukštus aliejaus ir apkepkite jame mėsą. Gardinkite ją prieskoniais. Išimtą mėsą barstykite druska, pipirais ir laikykite šiltai, o kepimo riebalus atskieskite sultiniu. Jam užvirus sukrėskite daržoves, kelias minutes troškinkite, gardinkite prieskoniais. Į porcijų lėkštutes dėkite ryžių, ant jų tieskite daržoves, šalia dėkite po pjausnį.

Ingredientai

  • Alyvuohių aliejus:3 šaukštai
  • Ananasai:1 vnt. (nedidelis)
  • Druska:pagal skonį
  • Morkos:3 vnt.
  • Paukštienos pjausniai:4 x 150 g.
  • Paukštienos sultinys:0,5 stiklinės
  • Pipirai:pagal skonį
  • Ryžiai:200 g. (ilgagrūdžiai)
  • Salierų lapkočiai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?