Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išdarinėti viščiukai perpjaunami į 4 dalis ir įtrinami citrinos sultimis. Apkepinti svieste iš abiejų pusių viščiukai sudedami į uždarą indą, ant mažos ugnies kepami, kol suminkštės ir pabarstomi druska.
Obuoliai nulupami, supjaustomi į 4 dalis, kurios apkepinamos karštame svieste iš abiejų pusių.
Į pusdubenį sudėti viščiukio gabaliukai papuošiami obuolių skiltelėmis, citrinos griežinėliais, pabarstomi kmynais.
Galima valgyti ir karštą, ir šaltą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |