Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Antį supjaustykite, ištrinkite prieskoniais ir valandą palaikykite. Tada apkepkite įkaitintuose riebaluose. Į puodą pilkite 2 stiklines vandens, dėkite antį ir ant silpnos ugnies troškinkite. Vandens daugiau nepilkite. Slyvas išmirkykite ir, jei iš troškinio išgaravo skystis, į jį supilkite tą vandenį. Kai mėsa bus beveik minkšta, sudėkite slyvas ir nuluptus, ketvirčiais pjaustytus obuolius. Barstykite druska, čiobreliais, mairūnais, paprikomis, gvazdikėliais, įdėkite pomidorų padažo. Troškinkite, kol viskas suminkštės. Antieną išimkite. padažą berkite miltus, išmaišykite jį ir užvirkite.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |