Greitoji paieška

Troškinta antis su aitriu vaisių padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Antį supjaustykite, ištrinkite prieskoniais ir valandą palaikykite. Tada apkepkite įkaitintuose riebaluose. Į puodą pilkite 2 stiklines vandens, dėkite antį ir ant silpnos ugnies troškinkite. Vandens daugiau nepilkite. Slyvas išmirkykite ir, jei iš troškinio išgaravo skystis, į jį supilkite tą vandenį. Kai mėsa bus beveik minkšta, sudėkite slyvas ir nuluptus, ketvirčiais pjaustytus obuolius. Barstykite druska, čiobreliais, mairūnais, paprikomis, gvazdikėliais, įdėkite pomidorų padažo. Troškinkite, kol viskas suminkštės. Antieną išimkite.  padažą berkite miltus, išmaišykite jį ir užvirkite.

Ingredientai

  • Antis:1 vnt.
  • Česnakai:3 skiltelės
  • Čiobreliai :žiupsnelis
  • Druska:pagal skonį
  • Džiovinti mairūnai:žiupsnelis
  • Džiovintos slyvos:sauja
  • Gvazdikėliai:1-2 vnt.
  • Maltos paprikos:žiupsnelis
  • Miltai:1 šaukštas
  • Obuoliai:2 vnt. (dideli, rūgštūs)
  • Pomidorų padažas:1 šaukštas
  • Riebalai:
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?