Greitoji paieška

Troškinta antis su raugintais kopūstais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išdarinėtą antį supjaustykite gabalais, pasūdykite, įpilkite šiek tiek vandens ir, uždengę, troškinkite kartu su pjaustytu svogūnu, kol mėsa suminkštės.

Tada sudėkite raugintus kopūstus, įberkite kmynų ir baikite troškinti.

Papuoškite mėgstamais žalumynais.

Ingredientai

  • Antis:1 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Kmynai:pagal skonį
  • Rauginti kopūstai:1 l.
  • Riebalai:1 šaukštas
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?