Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Laukinės antys skaniausios šviežios. Marinuotos arba ilgai laikytos jos ne tokios skanios. Jaunas antis reikia nupešti, senoms numauti odas. Paruoštas antis prismaigstyti pailgais strypeliais supjaustytų lašinukų, pakepinti svieste, kol apsitrauks rusva plutele. Apipilkite sultiniu, įberkite druskos, įpilkite citrinos sulčių ir uždengus troškinkite ant mažos ugnies. Ištroškintas antis supjaustykite su kaulais arba atskirkite šlauneles ir krutinės minkštimą, o kaulų nepjaustykite. Sudėkite į pašildytą dubenį. Iš skysčio, kuriame buvo troškinama antis, pagaminkite padažą ir patiekite padažinėje.
Prie šio valgio tinka riebaluose keptos bulvės, troškinti raudongūžiai kopūstai arba burokėliai ir slyvų arba serbentų koše.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |