Greitoji paieška

Troškinta laukinė antis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Laukinės antys skaniausios šviežios. Marinuotos arba ilgai laikytos jos ne tokios skanios. Jaunas antis reikia nupešti, senoms numauti odas. Paruoštas antis prismaigstyti pailgais strypeliais supjaustytų lašinukų, pakepinti svieste, kol apsitrauks rusva plutele. Apipilkite sultiniu, įberkite druskos, įpilkite citrinos sulčių ir uždengus troškinkite ant mažos ugnies. Ištroškintas antis supjaustykite su kaulais arba atskirkite šlauneles ir krutinės minkštimą, o kaulų nepjaustykite. Sudėkite į pašildytą dubenį. Iš skysčio, kuriame buvo troškinama antis, pagaminkite padažą ir patiekite padažinėje.

Prie šio valgio tinka riebaluose keptos bulvės, troškinti raudongūžiai kopūstai arba burokėliai ir slyvų arba serbentų koše.

Ingredientai

  • Citrinos sultys:1 šaukštas
  • Druska:Pagal skonį
  • Grietinė:Pusė stiklinės
  • ištirpintas sviestas:100g
  • Lašinukai:100g
  • laukinės antys:2 vnt.
  • Miltai:2 šaukšteliai
  • Sultinys:2 stiklinės
Žymės:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?