Greitoji paieška

Troškintas fazanas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išdarinėtą, nuplautą fazaną įtrinkite druska su pipirais iš vidaus ir iš išorės. Tada fazaną užsiūkite, užpilkite karštu sviestu, įdėkite smulkintą svogūną, morkas, citriną, lauro lapus, gvazdikėlius, įpilkite vyno.

Ant mažos ugnies troškinkite apie 1,5 val.

Ištroškintą fazaną išimkite, padažą pagardinkite grietine, tuomet vėl įdėkite atgal fazaną ir šiek tiek pavirinkite.

Ingredientai

  • Citrina:1/2 vnt.
  • Desertinis vynas:0,5 stiklinės
  • Druska:pagal skonį
  • Fazanas:1 vnt.
  • Grietinė:2 šaukštai
  • Gvazdikėliai:2 vnt.
  • Juodieji pipirai:5 vnt.
  • Lauro lapas:1 vnt.
  • Morka:1 vnt.
  • Sviestas:3 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Ieva
Prieš 3 m.
Grupė:
Įvertino:

Bandau, kvepia skaniai

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 3 m.
Svečias
Prieš 3 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 4 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 4 m.
Svečias
Prieš 4 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?