Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išdarinėtą, nuplautą fazaną įtrinkite druska su pipirais iš vidaus ir iš išorės. Tada fazaną užsiūkite, užpilkite karštu sviestu, įdėkite smulkintą svogūną, morkas, citriną, lauro lapus, gvazdikėlius, įpilkite vyno.
Ant mažos ugnies troškinkite apie 1,5 val.
Ištroškintą fazaną išimkite, padažą pagardinkite grietine, tuomet vėl įdėkite atgal fazaną ir šiek tiek pavirinkite.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |