Greitoji paieška

Troškintas viščiukas su padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išdarinėtą viščiuką supjaustykite į 4 dalis ir pasūdykite.

Smulkintą svogūną, pjaustytas daržoves dėkite į keptuvą, o ant jų viršaus - viščiuko gabalus.

Įpilkite vandens, kad viską apsemtų, taip pat įpilkite citrinos sulčių, įberkite prieskonių, sudėkite šaukštą sviesto ir troškinkite, kol suminkštės mėsa.

Padažas: iš šaukšto sviesto, miltų, grietinėlės, trynio bei druskos paruoškite padažą.

Ingredientai

  • Citrinos sultys:truputis
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinėlė:2 šaukštai
  • Miltai:1 šaukštas
  • Morka:1 vnt.
  • Muskatas:truputis
  • Pipirai:pagal skonį
  • Salieras:1 vnt.
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Trynys:1 vnt.
  • Viščiukas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?