Greitoji paieška

Viščiukai kepti tešloje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Viščiukus perpjauti pusiau, įtrinti druska ir citrinos sultimis. Vištą supjaustyti gabalais ir apvirti.

Iš kiaušinių, pieno, sviesto ir miltų užmaišyti tešlą, pasūdyti, pagardinti petražolių lapeliais.

Vištienos gabalus pamerkti į tešlą ir kepti dideliame riebalų kiekyje, kol susidarys rusva plutelė.

Patiekti su virtais ryžiais arba keptomis bulvėmis, troškintomis morkomis ir žirniais, ištirpintu sviestu arba grietinės padažu su pomidorais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?