Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Viščiukus perpjauti pusiau, įtrinti druska ir citrinos sultimis. Vištą supjaustyti gabalais ir apvirti.
Iš kiaušinių, pieno, sviesto ir miltų užmaišyti tešlą, pasūdyti, pagardinti petražolių lapeliais.
Vištienos gabalus pamerkti į tešlą ir kepti dideliame riebalų kiekyje, kol susidarys rusva plutelė.
Patiekti su virtais ryžiais arba keptomis bulvėmis, troškintomis morkomis ir žirniais, ištirpintu sviestu arba grietinės padažu su pomidorais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |