Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Viščiukas alaus mėgėjams ir ne tik. Receptas reikalauja atidumo, jei norite kad viščiukas atrodytų gražiai apskrudęs.
Viščiuką nuplauname, susimaišome visus ingridientus, išskyrus alų. Paruoštu marinatu gerai ištriname viščiuką. Paruoštą viščiuką apipilame alaus skardine ir paliekame marinuotis per naktį.
Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių. Marinuotą viščiuką dedama ant šiek tiek nugertos alaus skardinės ir kepame maždaug 50-60 min., vis pažiūrėdami, kad per daug neapskrustų (greičiausiai apskrunda sparneliai, todėl pasiruoškite po 10-15 min. uždengti juos folija).
Po 10-15 min. viščiuką nuimkite nuo skardinės ir tiekite į stąlą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |