Greitoji paieška

Viščiukas ant alaus skardinės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 3)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
12 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Viščiukas alaus mėgėjams ir ne tik. Receptas reikalauja atidumo, jei norite kad viščiukas atrodytų gražiai apskrudęs.

Gaminimas

Viščiuką nuplauname, susimaišome visus ingridientus, išskyrus alų. Paruoštu marinatu gerai ištriname viščiuką. Paruoštą viščiuką apipilame alaus skardine ir paliekame marinuotis per naktį.

Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių. Marinuotą viščiuką dedama ant šiek tiek nugertos alaus skardinės ir kepame maždaug 50-60 min., vis pažiūrėdami, kad per daug neapskrustų (greičiausiai apskrunda sparneliai, todėl pasiruoškite po 10-15 min. uždengti juos folija).

Po 10-15 min. viščiuką nuimkite nuo skardinės ir tiekite į stąlą.

Ingredientai

  • Alus:2 skardinės
  • Alyvuogių aliejus:2 šaukštai
  • Česnakas:3 skiltelės
  • Citrina:1 vnt.
  • Raudonėlis:žiupsenlis
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Viščiukas:300-400 g.
  • Vištienos prieskoniai:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Ivona
Prieš 6 m.
Grupė:
Įvertino:

labai skanu !

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?