Greitoji paieška

Viščiukas padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Gardus viščiukas bešamel padaže.

Gaminimas

Viščiukas išplaunamas, supjaustomas į keturias dalis, dedamas į verdantį pasūdytą su šakniavaisiais prieskoniais vandenį ir verdama kol suminkštėja.

Padaromas "bešamelio" padažas (receptą galite rasti šioje svetainėje), į jį įplakamas trynys, įberiama tarkuoto muskato riešuto, petražolių lapelių.

Išvirtas viščiukas pakaitinamas padaže.

Tiekiant viščiukas lėkštėje užpilamas padažu. Valgoma su troškintais ryžiais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinėlė:250 ml
  • Kiaušinio tryniai:1 vnt.
  • Miltai:40 g.
  • Muskato riešutai:truputis
  • Petražolių lapeliai:truputis
  • Pienas:250 ml
  • šakniavaisiai prieskoniai:100 g.
  • Sviestas:40 g.
  • Viščiukas:1 vnt
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?