Viščiukas padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Gardus viščiukas bešamel padaže.

Gaminimas

Viščiukas išplaunamas, supjaustomas į keturias dalis, dedamas į verdantį pasūdytą su šakniavaisiais prieskoniais vandenį ir verdama kol suminkštėja.

Padaromas "bešamelio" padažas (receptą galite rasti šioje svetainėje), į jį įplakamas trynys, įberiama tarkuoto muskato riešuto, petražolių lapelių.

Išvirtas viščiukas pakaitinamas padaže.

Tiekiant viščiukas lėkštėje užpilamas padažu. Valgoma su troškintais ryžiais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinėlė:250 ml
  • Kiaušinio tryniai:1 vnt.
  • Miltai:40 g.
  • Muskato riešutai:truputis
  • Petražolių lapeliai:truputis
  • Pienas:250 ml
  • šakniavaisiai prieskoniai:100 g.
  • Sviestas:40 g.
  • Viščiukas:1 vnt
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?