Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Gardus viščiukas bešamel padaže.
Viščiukas išplaunamas, supjaustomas į keturias dalis, dedamas į verdantį pasūdytą su šakniavaisiais prieskoniais vandenį ir verdama kol suminkštėja.
Padaromas "bešamelio" padažas (receptą galite rasti šioje svetainėje), į jį įplakamas trynys, įberiama tarkuoto muskato riešuto, petražolių lapelių.
Išvirtas viščiukas pakaitinamas padaže.
Tiekiant viščiukas lėkštėje užpilamas padažu. Valgoma su troškintais ryžiais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |