Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Viščiuką nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabalais. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepti viščiuko gabalus iki auksinės spalvos. Baigiant kepti, sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus, česnakus ir supjaustytus grybus. Trumpai pakepti. Konjaką užpilti ant viščiuko ir, kaip konjakas pakankamai įkais, išjungti ugnį ir uždegti konjaką. Kai užges, supilti vyną, suberti druską, pipirus ir prieskonius. Vištienos gabalus pamaišyti, uždengti ir 40 min. palengva troškinti. Tiekiant į stalą išimti prieskonių šakeles.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |