Greitoji paieška

Viščiukas su raudonu vynu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Viščiuką nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabalais. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepti viščiuko gabalus iki auksinės spalvos. Baigiant kepti, sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus, česnakus ir supjaustytus grybus. Trumpai pakepti. Konjaką užpilti ant viščiuko ir, kaip konjakas pakankamai įkais, išjungti ugnį ir uždegti konjaką. Kai užges, supilti vyną, suberti druską, pipirus ir prieskonius. Vištienos gabalus pamaišyti, uždengti ir 40 min. palengva troškinti. Tiekiant į stalą išimti prieskonių šakeles.

Ingredientai

  • Aliejus:1/4 puodelio
  • Česnakai:2 skiltelės
  • Čiobreliai :1 šakelė
  • Druska:pagal skonį
  • Konjakas:1/4 puodelio
  • Laurų lapai:1 vnt.
  • Petražolių šakelės:3 vnt.
  • Pievagrybiai:230 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Raudonas sausas vynas:500 ml
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Viščiukas:1,5 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?