Viščiukių ir žirnelių troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išdarinėti viščiukai apkepinami riebaluose. Paskui jie sukapojami gabalais, sudedami į keptuvą, užpilami sultiniu, pridedama sviesto, suberiami žalieji žirneliai ir uždengus patroškinama.

Patiekiant užpilama sviestu ir užbarstoma žalumynais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Sviestas:4 šaukštai
  • Taukai:1 šaukštas
  • viščiukai:1 kg.
  • žalieji žirneliai:400 g.
  • Žalumynai:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?