Greitoji paieška

Viščiukių ir žirnelių troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išdarinėti viščiukai apkepinami riebaluose. Paskui jie sukapojami gabalais, sudedami į keptuvą, užpilami sultiniu, pridedama sviesto, suberiami žalieji žirneliai ir uždengus patroškinama.

Patiekiant užpilama sviestu ir užbarstoma žalumynais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Sviestas:4 šaukštai
  • Taukai:1 šaukštas
  • viščiukai:1 kg.
  • žalieji žirneliai:400 g.
  • Žalumynai:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?