Greitoji paieška

Viščiuko krūtinėle su sojų padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Krutinėles įpjauti išilgai, ją išploti. Sojų padažą sumaišyti su medumi, vandeniu ir išspaustu česnaku. Tuo marinatu apšlanktyti mėsą. Į krūtinėlių vidų įdėti truputi pjaustytų petražolių ir 2 šaukštus sezamo seklų, krutinėles suvožti ir suspausti. Pakaitinti aliejų keptuvėje ir file kepti iš abiejų pusių po 6-7min. Likusį marinatą pakaitinti keptuvėje ir užpilti ant file.

Ingredientai

  • Aliejus:4 šaukštai
  • Česnakai:2 skiltelės
  • Medus:2 šaukštai
  • Petražolės:saujelė
  • Sezamų sėklos:4 šaukštai
  • Sojų padažas:6 šaukštai
  • Vanduo:100 ml
  • Viščiuko krūtinės filė:4 gabalėliai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?