Greitoji paieška

Viščiuko krūtinėle su sojų padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Krutinėles įpjauti išilgai, ją išploti. Sojų padažą sumaišyti su medumi, vandeniu ir išspaustu česnaku. Tuo marinatu apšlanktyti mėsą. Į krūtinėlių vidų įdėti truputi pjaustytų petražolių ir 2 šaukštus sezamo seklų, krutinėles suvožti ir suspausti. Pakaitinti aliejų keptuvėje ir file kepti iš abiejų pusių po 6-7min. Likusį marinatą pakaitinti keptuvėje ir užpilti ant file.

Ingredientai

  • Aliejus:4 šaukštai
  • Česnakai:2 skiltelės
  • Medus:2 šaukštai
  • Petražolės:saujelė
  • Sezamų sėklos:4 šaukštai
  • Sojų padažas:6 šaukštai
  • Vanduo:100 ml
  • Viščiuko krūtinės filė:4 gabalėliai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?