Viščiukų blauzdelės su raudonuoju vynu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepkite marinuoto viščiuko blauzdeles, kol gražiai parus. Baigdami kepti sudėkite smulkiai supjaustytus svogūną, česnaką ir grybus. Trumpai pakepkite. Ant vištienos užpilkite konjaką ir, kai jis pakankamai įkais, išjunkite ugnį ir uždekite konjaką. Kai jis užges, supilkite vyną, pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir prieskonių. Vištienos gabalus pamaišykite ir uždenkite. Troškinkite apie 20 min. ant silpnos ugnies. Tiekdami į stalą išimkite prieskonių šakeles.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:100 ml
  • Česnakai:2 skiltelės
  • Čiobreliai :žiupsnelis
  • Druska:pagal skonį
  • Konjakas:100 ml
  • Laurų lapai:2 vnt.
  • Marinuotos viščiukų blauzdelės:8 vnt.
  • Petražolių šakelės:3 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Raudonas sausas vynas:300 ml
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?